Cautare


Căutare avansată

Cos Comanda

0 Produse - 0 Lei
Afișează coș

Wishlist

0 Produse - 0 Lei
Afișează lista dorințelor

Imprimatele de carduri Evolis pot fi dotate optional si cu encodere magnetice, contactless sau smartcard.

Encodarea magnetica poate fi facuta conform standardului ISO, pe 3 piste si poate folosi carduri LOCO (Low Coercivity) cit si HICO (High Coercivity).

Encodingul cardurilor se face cu verificarea datelor inscrise si in cazul in care exista o problema de codare cardul respectiv este refuzat, astfel aveti garantia operatiei reusite.

Toate imprimantele de carduri Evolis au un sistem special care permite si codarea fara software specializat, de ex puteti coda magnetic cadrile Dvs folosind doar notepad, cel mai simplu program de editat text din windows.

In continuarea acestui articol veti gasi un tabel de comparatie intre imprimantele de carduri Evolis si veti putea face mult mai usor alegerea imprimantei care se potriveste cel mai bine necesitatilor Dvs.

Dati click pe linkul urmator pentru a citi articolul complet.

Citeşte mai mult...

Din pacate Imprimantele Evolis nu pot tipari si alte dimensiuni de carduri in afara de cele standard CR80 (85.60 mm x 53.98 mm), 30 mil (0.76 mm).

De asemeni Imprimanta Quantum nu poate tipari pe carduri CR80 cu grosimea de 20 mil (0.5 mm).

In cazul in care aveti nevoie sa tipariti carduri diferite de standardele internationale CR80, va rugam sa ne contactati, prin mijloacele prezentate pe site, pentru a gasi o solutie personalizata specializata pentru necesitatile Dvs.

Raspunsul este NU, cardurile tiparite cu imprimantele de carduri Evolis pot fi folosite imediat ce sunt ejectate de imprimanta fara sa fie nevoie de timp de uscare a tipariturii.

Imprimanta are programat un numar maxim de carduri tiparite (depinde de model) inainte ca aceasta sa semnalizeze necesitatea curatirii.

Oricum este recomandata curatirea de fiecare data cind este inlocuit ribonul sau imprimarea nu mai are calitate satisfacatoare.

De asemeni in cazul in care imprimanta lucreaza intr-un mediu cu mai mult praf sau alte impuritati curatirea acesteia trebuie facuta mai des decit de obicei.

Folositi numai produsele de curatire originale Evolis pentru a evita pierderea garantiei si deteriorarea imprimantei.

Pentru a mentine calitatea maxima a tiparirii va rugam sa tineti cont de urmatoarele:
  • Cel mai important aspect al unei tipariri de calitate este folosirea de consumabile originale. NU folositi consumabile "compatibile" deoarece acestea pot duce la deteriorarea imprimantei si implicit pierderea garantiei.
  • Evitati sa atingeti suprafata cardurilor cu mina deoarece in locul in care a avut loc atingerea imprimarea va fi nesatisfacatoare.
  • Verificati cardurile sa nu aiba margini ascutite (bavuri) in urma taierii acestora deoarece ribonul va fi taiat in mod frecvent si capul de tiparire poate fi deteriorat ireversibil, eventualele reparatii nefiind incluse in conditiile de garantie.
  • Cititi manualul imprimantei si respectati recomandarile prezente in acesta.
  • Gasiti un amplasament cit mai lipsit de praf si alte impuritati in care sa instalati imprimanta.

Din pacate exista unele limitari din punct de vedere functional sau mecanic. Consultati lista de produse si eventual contactati-ne pentru mai multe detalii cu privire la compatibilitate.

De exemplu imprimanta Tattoo foloseste riboane mai mici in diametru decit cele folosite de imprimanta Pebble sau Dualys.

De asemeni atentie, imprimantele Pebble semnalizeaza eroare si tiparesc gresit cind sunt alimentate cu riboane YMCKOK (pentru tiparire color pe o fata si negru pe a doua), riboane care sunt folosite la imprimantele dubla fata cum sunt Dualys si Quantum.

LiveZilla Live Help